Hur skapar jag en välskriven och anpassningsbar webbplats?

Det är svårt som kund att veta om du fått en bra hemsida eller mindre bra, då mycket döljer sig i koden så kan vara svårt som kund att sätta sig in i om du fått en bra hemsida, därav är att lita på leverantören så oroligt viktigt. Vi på Things at Web vill vara det mest prisvärda alternativet, inte det billigaste alternativet.

Att bli billigast är ganska enkelt att bli , för att vara billigast bygger mer eller mindre allt på mallar, som man gör mindre justeringar i , att göra det riktigt tar det tid ,då behöver koden anpassas, för att göra det billigt gör man så det kunden ser bra ut , men Google som är din viktigaste besökare ser att det inte är så bra som det kan bli, dvs kunden får inte det som kunden behöver utan ofta en mall, med olika välskriven kod som fungerar olika väl.

Marknadsföringskostnaderna för den billigaste hemsidan kan bli onödigt höga då Google ser att hemsidan inte är välskriven i sin kod, då rankar Google ned hemsidan, och ni behöver köpa mer trafik som annars kommit gratis eller billigare med en välskriven hemsida.

Idag blir hastighet allt viktigare för att hamna högt i placeringar, då behöver hemsidan optimeras så att den laddas ner snabbt och används då en mall med massa funktioner som inte används så blir hemsidan onödigt seg.

Vi tillhandahåller hemsidor som är Skrivna från grunden dvs hela hemsidan kodas inga mallar används utan en specifikation följs och hemsidan skapas utifrån den mallen, designen skrivs helt och hållet och anpassas utifrån kundens krav.

Hemsidor från mallar, där både WordPress och andra EMS system används. Vi anvädner i vissa fall designamallar, dvs designen är där men inte funktionerna. Dessa kan justeras efter kundens önskmål

I samråd med kunden användes en designmall, dvs kunden kan se hur hemsidan kommer att se ut i sin grund, därifrån läggs funktionerna till i hemsidan, där kunden kan styra om delar skall strykas från hemsidan, lägga till nya funktioner, anpassa funktioner. Då koden blir specialanpassad så blir ofta dessa hemsidor snabba och optimerade om så önskas mot Google.

Things at Web är en byrå som arbetar med webbteknik I framkant men även mer traditionell webbteknik. Vi består av personer med en mix av kunskaper, självklart i det digitala med webb och marknadsföring, men även med goda kunskaper inom industri och då både tillverkning, kvalitetsuppföljning, produktionsteknik, logistiklösningar inom företagen. Vi skulle vilja säga att vi har en bredd inom Things at Web som är unik. Vi består av mestadels ingenjörer på olika nivåer, från kandidatnivå till doktorsgrad inom våra ämnen.

Även om vi är många akademiker så vill vi att ni skall uppleva oss som jordnära och inte pratar ett språk som är svårt att förstå, utan vi gillar att diskutera på ett enkelt språk, där även de som inte har djupa datorintressen kan diskutera med oss.

Att köpa en hemsida skall vara roligt, och kännas tryggt. Därför är det viktigt att du som kund känner att du litar på webbyrån, om inte så rekommenderar vi att ni letar tills ni hittar en som ni litar på. Ni skall få en användarvänlig hemsida med en snygg design och bra skriven kod , och råd i hur ni skapar en hemsida med texter som fungerar för sökmotorer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *